НАБОРИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ 

НАБОРИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ

Стати справжнім художником легко та просто завдяки НАБОРУ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ ROSA! Навіть якщо Ви ніколи не тримали пензлі та фарби в руках - ми гарантуємо прекрасний результат!

У складі наборів все необхідне для створення готової роботи.

НАБОРИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ 

Підкатегорії

  • КАРТИНИ ЗА НОМЕРАМИ

    Стати справжнім художником легко та просто завдяки НАБОРУ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ! Навіть якщо Ви ніколи не тримали пензлі та фарби в руках - ми гарантуємо прекрасний результат!

    Сучасний сюжет, що спеціально створений для зручних і простих інтер'єрів, зробить атмосферу в помешканні неповторною та затишною!

    Процес створення картини є надзвичайно захоплюючим та водночас легким завдяки тому, що малювати потрібно за номерами. Що це означає? Все дуже просто: контури готової картини акуратно нанесені на полотно ручної роботи. Області розділені на окремі острівці з присвоєними номерами. Номер області відповідає номеру фарби на баночці. Поступово зафарбовуючи їх, Ви отримуєте повне яскраве зображення і готову картину.

        

  • ПОЛОТНО НА КАРТОНІ З КОНТУРОМ

    Полотно на картоні з контуром ROSA START – перший крок до створення власного шедевру, ідеальний варіант для тих, хто лише знайомиться з основами живопису.

             Нанесений на полотно контур дає можливість із легкістю писати навіть складні сюжети, не маючи художньої освіти, а кольоровий вкладник зорієнтує в підборі кольорів фарби.

  • ВИПАЛЮВАННЯ

    Випалювання по дереву - одне з популярних найдавніших ремесел.
    За допомогою випалювача, комплекту насадок та заготовок із фанери, що входять в набір, Ви зможете не лише самостійно зробити картину, а й задекорувати дерев'яний пенал.

  • КАРТИНИ 3D

    3D картини - це новий тренд у сфері інтер'єрного дизайну. Задекоровані власноруч 3D картини, стануть гармонійним доповненням будь-якого інтер'єру, підкреслять його настрій, наповнять особливою енергетикою, додадуть індивідуальності вітальні, дитячій кімнаті, кухні чи офісу.

    В наборах для створення 3D картини від ROSA TALENT є все необхідне для декору багатошарової 3Д картини, лише оберіть той дизайн, який вам найбільше припав до душі.
    4 серії, 22 картини: Тварини, Пейзажі, Дитячі, Міста

  • ЕКОСУМКИ-РОЗМАЛЬОВКИ

    Сумки-шопери, виготовлені з натуральних матеріалів, набувають неабиякої популярності. Це чудове рі­ше­ння для тих, хто дбає про навколишнє середовище, прагне забезпечити себе комфортом під час прогулянки чи шопінгу та залишатися у тренді.
    Екосумка ROSA Talent – виготовлена зі 100% бавовняної тканини. Щільний якісний матеріал та надійне зак­ріп­ле­ння ручок дозволяє витримувати навантаження вагою до 15 кг.
    Розпис екосумки ROSA Talent - надзвичайно захоплюючий та водночас легкий процес, адже кон­ту­ри ма­люн­­­ку вже нанесені на основу.
    Розписана власноруч сумка стане яскравим стильним та практичним аксесуаром, що доповнить що­денний образ!
    Екосумка-розмальовка ROSA Talent - це також унікальний творчий подарунок рідним та близьким! Ми под­ба­­ли про те, щоб процес роботи був максимально зручним та захопливим. Набір містить усі необхідні ма­те­ріа­­ли та детальний опис процесу розпису.

На сторінці
Показано 13 - 24 з 309 позицій
Показано 13 - 24 з 309 позицій