Для корректной работы всех функций сайта требуется включить JavaScript в настройках вашего браузера
До початку сторінки
21.05.2018 19:54:09
Юрий
Получив. Розпакував вдома. Все гарно, тільки в наборі акварельних фарб Rosa Класика (24 кольори) замість ультрамарина поклали зайву вохру жовту. Будьте уважні, і перевіряйте відправлення.
Відповідь від Rosa.ua
Доброго дня, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми приносимо свої вибачення за цю прикру помилку. Менеджер rosa.ua вже зв'язався з Вами ми відправили Вам кювету фарби акварельної кольору ультрамарин. Надалі будемо працювати над тим, щоб схожі ситуації більше не повторювались.
26.04.2018 22:40:43
Katerina
Щиро вдячні магазину за тестові акварельні фарби. Дуже яскраві кольори. Фарба гарно покриває папір. Також щиро дякую менеджерам магазину за швидку реакцію та відповідальність,за повагу до клієнтів
07.04.2018 23:20:36
Анна
Покупка акварельных красок у меня пока только в планах, но я внимательно просмотрела тестирование их несколькими художниками. Все те, кого я видела остались довольны качеством самих красок, но недовольны отсутствием пластиковой или металлической коробки. Мне лично тоже больше подходит именно такая коробка - это намного удобней. В одном обсуждении этих красок я прочитала, что планируется выпуск (или закупка) металлических коробок. Если это правда, то это отличная новость! Но хотелось бы узнать, когда это будет.

Відповідь від Rosa.ua
Здравствуйте, Анна. Пеналы металлические для акварели будут доступны к заказу ориентировочно в августе. Кюветы акварели ROSA Gallery подходят во все классические металлические и пластиковые пеналы, которые рассчитаны на полную кювету 2,5 мл.
24.03.2018 19:22:03
надя
З днем народження  10  ліття
07.03.2018 22:52:55
Олена
Як завжди , дуже гарні і якісні товари. Сьогодні отримала своє замовлення до 8 березя і мені не сподобалося те, що ви обіцяли в акції безкоштовну доставку , а її не зробили....навіщо тоді обіцяти((( і вводити в оману
Відповідь від Rosa.ua
Олена, дякуємо за відгук, приносимо свої вибачення за ситуацію, що склалася з Вашим замовленням. Менеджер rosa.ua зв'язався з Вами і гроші за доставку Вам повернули. Надалі будемо працювати над тим, щоб схожі ситуації більше не повторювались.
06.03.2018 21:42:35
Тетяна
Сьогодні отримала посилочку. Фарби свіжі, грунт чудовий, вже і випробувала. Все добре упаковане. Менеджери доброзичливі. Дякую.
Рекомендую магазин.

Відповідь від Rosa.ua
Тетяна, дякуємо Вам за схвальний відгук відносно роботи нашого сервісу. Будемо раді виконати Ваші наступні замовлення))
25.02.2018 15:37:32
Татьяна
Очень понравился ваш интернет-магазин. Быстрая доставка, посылка упакована супер надежно в короб, качество товара отличное, приятные и оперативные операторы по обслуживанию. РЕКОМЕНДУЮ!!!

Відповідь від Rosa.ua
Татьяна, мы очень рады, что Вы остались довольны качеством работы нашего сервиса) Всегда рады выполнить Ваш заказ))
08.02.2018 20:08:09
Татьяна
Доброго вечора, придбала вашу ,,ЗАГОТОВКА SWEET MEMORIES 2ШТ МДФ ROSA TALENT,, але не очікувала там дві частини які треба ще скріпити... Виникає питання як краще і правильно це зробити підкажіть будьласка) перший раз вирішила зробити) чекаю на відповідь)
Відповідь від Rosa.ua
Доброго дня, Тетяно. Для початку, потрібно задекорувати верхню частину заготовки. Між собою дві частини рамки можна склеїти за допомогою клею ПВА, попередньо підставивши фото, так з часом Ви з легкістю зможете рамку розклеїти і замінити фото.
Залишити відгук
Ім'я: *
E-mail: *
Ваш відгук: *
CAPTCHA
Введіть символи, що зображені на картинці:*
Новинки
Досвід
21.05.18
Юрий
Получив. Розпакував вдома. Все гарно, тільки...
26.04.18
Katerina
Щиро вдячні магазину за тестові акварельні...
07.04.18
Анна
Покупка акварельных красок у меня пока...
24.03.18
надя
З днем народження 10 ліття
Усі відгуки
Події
Фарби по тканині "ROSA TALENT" Поштучно і в наборах.
...
03.07.18
Оновлений графік роботи Наш графік роботи на найближчі вихідні.
...
26.06.18
Нові мольберти "ROSA Studio" Дві нові моделі настільних мольбертів.
...
14.06.18
Усі події