Stamps for block printing Embroidery ROSA Talent

Stamps for block printing Embroidery ROSA Talent

New product

Основні властивості:
• Універсальний інструмент для створення принтів і відбитків на різних матеріалах
• Популярні теми: Вишивка, Геометрія, Ботаніка, Різдво
• 4-5 різних мотивів у кожній темі
• Матеріал основи — МДФ, а матеріал штампа є фанера

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

More info

КАТАЛОГ ДЕРЕВ'ЯНИХ ШТАМПІВ ROSA TALENT

Штампи для блок-друку від ROSA Talent - справжня вигадка для декораторів, майстрів, а також любителів декорування! Це можливість створювати повторювані візерунки та принти за лічені секунди на різних матеріалах. І процес такий захоплюючий, простий і легкий.

Вишивка.  Мотиви, які підходять для створення вишиванок, рушників, скатертин та інших текстильних виробів з національними елементами.

Сучасні штампи для блокового друку є універсальними інструментами для створення відбитків і відбитків на різних матеріалах.

Існує багато варіантів використання цього інструменту для створення:

Візерунки на текстилі. Це класичний варіант використання штампів. Для цієї техніки необхідно використовувати спеціальні акрилові фарби для тканини і натуральних тканин без густих місць і вузлів: льон, бавовна, бязь. Штампи можна наносити на тканину, поєднуючи різні мотиви із серії. Так виріб буде виглядати цікавіше.

Відбитки, створення рельєфу на необпечених виробах з кераміки та полімерної глини. Особливо виглядають вироби з глини: горщики, тарілки, панно з об’ємним рельєфним візерунком. Щоб зробити зображення більш помітним, візерунок можна зафарбувати кольором.

Зображення на листівках і альбомах. Марки – це швидка допомога у створенні листівки, коли бракує часу та матеріалів. Вам знадобиться лише основа для листівки, штамп і акрилова фарба для декору. Основна вимога для створення чіткого, якісного зображення - наносити акрилову декоративну фарбу на штамп губкою і без надлишків.

Відбитки на крафт-паперових пакетах та упаковці. Вибирайте для стемпінга спокійні, природні кольори, щоб він виглядав гармонійно.
Маленька порада: коли ви багаторазово штампуєте папір без нанесення фарби, ваші візерунки матимуть ефект зістареності, що виглядає дуже цікаво та особливо.

1180x38 new photo.jpg

Щоб з першого разу у вас все вийшло, декор закріпився ідеально, а штамп прослужив довго, радимо скористатися простими рекомендаціями:

Губкою наносимо на штамп акрилову фарбу для розпису по тканині (для картону - акрилову для декору). Фарба наноситься без надлишку, щоб малюнок був точним. На один штамп можна наносити фарби різних кольорів, якщо це ваша ідея зображення.
Щоб візерунок був більш чітким, радимо підкласти під основу м’яку рівну підкладку: тканину або папір.
Міцно і рівномірно притисніть штамп до тканини на кілька секунд. Якщо ви хочете, щоб кожен відбиток був насиченим, то фарбу потрібно наносити перед створенням кожного нового відбитка.
Кріпимо малюнок не раніше ніж через 12 годин після нанесення гарячою праскою через тонку бавовняну тканину.
Прати виріб можна не раніше ніж через 48 годин. Ми рекомендуємо ручне або машинне прання, в делікатному режимі з м’якими миючими засобами. Температура води не повинна перевищувати. Зазвичай картину, виконану акрилом для тканини, не можна розмочувати.
Робимо відбиток на глині, притискаючи штамп до матеріалу міцно, але обережно, щоб не пошкодити виріб, або робимо штамп перед формуванням виробу.
Одна марка може прослужити досить довго. Але поводитися з нею потрібно обережно - правильно очистити і висушити. Під час роботи протирайте його сухою ганчіркою після нанесення кожного кольору. Після закінчення роботи протріть штамп сухою ганчіркою і дайте йому висохнути. Не замочувати у воді.

Додаткові матеріали для перегляду:

КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ ROSA 

Data sheet
Brand ROSA Talent
Series Embroidery
Product type STAMPS 

Accessories